duminică, 12 iulie 2009

Pana in iad si inapoi

Doamne, multumesc pentru ce mi-ai dat, pentru ce mi-ai luat si pentru ce mi-ai lasat.
Sunt good girl si nu am scris nimic de 22 de zile.
Am coborat pana in cele mai intunecate cotloane ale sufletului si m-am intors impacata cu mine.
Am respirat durere, m-am hranit cu speranta si m-am spalat cu lacrimi. M-am intors si am reusit sa stabilesc un echilibru intre mine si... mine.
Nu ma lamentez, nu am timp de pierdut. Poate ca viata uneori e nedreapta si cand crezi ca ai reusit sa-ti duci crucea pana in varful muntelui, iti face vant inapoi, zambind miseleste. Te prabusesti pana in cele mai negre abisuri ale disperarii si deznadejdii si daca nu te ridici suficient de repede, esti pierdut. De cand ma stiu m-am luptat pentru ceva. Nimic nu a fost simplu in viata mea. Am platit scump pentru fiecare lucru bun care mi s-a intamplat, dar daca ar fi sa o iau de la capat as face exact aceleasi alegeri.
And the winner is: ...good girl! Multumesc fiicei mele pentru rabdare si zambete, sufletului meu pereche pentru vise, speranta si iubire, prietenei mele pentru caldura si intelegere iar voua, oameni frumosi, pentru gandurile bune si curate.

22 de comentarii:

Dili spunea...

Stiam eu ca de acolo, din iad, e un singur drum: in sus. Ma bucur ca ai avut, ca intotdeauna, puterea sa il gasesti - cum se putea altfel cand cineva, langa tine, te tine de mana... Acum pagina alba a vietii tale sta umila gata sa fie scrijelita cu zambete si trairi frumoase... succes, toate gandurile bune sa-ti fie calauza... sa ai o vara ca-n povesti!!!

good girl spunea...

@Dili
Multumesc, fata frumoasa! Inseamna mult sa stii ca poti sa ceri oricand ajutor, sa stii ca nu esti singur, ca oameni buni se roaga pentru tine cand ti-e greu.
Am inteles ca nu esti niciodata singur, ca loviturile vietii sunt direct proportionale cu nivelul la care te afli intr-un anumit moment, in incercarea de a te "trezi", ca cineva te tine intotdeauna de mana si ca drumul nu poate fi decat drept. Spre lumina.
Sa avem cu totii o vara minunata si pace in suflete.

sabina spunea...

welcome back!ma bucur ca te-ai regasit,ca ai trecut si peste asta si ca oamenii care conteaza au fost acolo!:*

CEZAR's spunea...

Bine'ai revenit fata buna (fata draga :) ). Unori citindu-te, am senzatia ca-mi furi gandurile, si mi le pui pe hartie. Si atunci "ma supar" ca nu le-am scris eu inainte. Si-mi readuc aminte ca si eu sunt "navetist" intre sus si jos! Ma bucur sincer ca ai depasit zilele rele (cam multe :( ) !

good girl spunea...

@sabina
Si mie mi-a fost dor de voi!
Se spune ca orice problema are si o solutie. Uneori nu vedem padurea de copaci sau vrem adevaruri pentru care nu suntem pregatiti. Oamenii care conteaza sunt aici intotdeauna si ofera dragsote neconditionata, dar din pacate, pe drumul de intoarcere, din iad inapoi, esti intotdeauna singur si trebuie sa faci fata celui mai negru cosmar. Intalnirea cu propriul tau suflet, cu demonii care salasuiesc acolo... Am castigat inca o batalie, nu si razboiul...

good girl spunea...

@Cezar
Bine te-am regasit! Multumesc pentru gandul bun!
Gandim la fel pentru ca suntem la fel. Incercam sa ne "trezim" facand naveta intre bine si rau. Uneori regasim drumul drept si lumina repede. Uneori bajbaim in intuneric agatandu-ne cu disperare de mainile intinse. Exista oameni cu "O" mare si eu cunosc astfel de oameni. Ii gasesc fara sa ii caut si ii tin aproape in lungul drum catre adevar si lumina. Ingerii exista si ei ne vorbesc prin glasul oamenilor de langa noi. Daca iti deschizi inima ii poti auzi.

Coana Zoitzica spunea...

daca drumul spre iad e pavat cu intentii bune ... sper doar ca drumul inapoi sa nu fie pavat cu intentii rele.

good girl spunea...

@Little Miss Sunset
Drumul inapoi nu poate fi decat drept si luminat. Nu exista intentii rele pe acest drum. ;)

Anonim spunea...

Hai bine revenisi ! ... pentru asta ma las de sofat miercurea pentru a ciocni un tap cu bere :)

good girl spunea...

@Joker
Bine te-am gasit! Asa sa faci miercuri, ca avem multe de povestit la o bere. :))

Anonim spunea...

hey, good girl! bine ai revenit! viața e mai frumoasă cu tine prin preajmă! Te pup!

good girl spunea...

@cristian
Bine te-am gasit! Multumesc pentru gandurile bune si pentru incurajari. E minunat sa stii ca nu esti singur cand te incearca viata. :)

nina spunea...

Sper sa te tina mult starea de bine. sa se rezolve toate, sau macar aproape toate si sa-ti vezi de viata. :)

good girl spunea...

@nina
Si eu sper acelasi lucru. Sa mai iasa soarele ala si pe strada noastra si sa ne bucuram de vara. :D

Dili spunea...

Hai fetita buna, zi-ne ca se vede soarele deja! Te imbratisam strans!

Dili spunea...

te agasez au ba, ce-i cu soarele ala. cate raze ai contorizat pe strada ta pana acum? Imbratisari!!!

kameluna spunea...

esti fantastica!! cand citesc blogul tau ma umplu de o stare greu de defintit...esti fantastica!! nu te cunosc dar pot spune fara nici o retinere ca esti o SUPER GIRL...

good girl spunea...

@Dili
E randul meu sa te imbratisez, draga mea, si sa iti multumesc pentru gandurile calde.
Soarele acela intarzie un pic, dar eu nu incetez sa sper. Cum as putea altfel, cand stiu ca va am pe voi? :)

@kameluna
Am rosit citind cuvintele tale. Ma coplesesti. Iti multumesc pentru cuvintele minunate. Sunt onorata si promit sa ma straduiesc sa devin un om bun, astfel incat sa merit aceste cuvinte minunate.
Iti doresc lumina si pace in suflet. Multumesc!

Stelian Muscalu spunea...

am absentat si eu o perioada ... acum vad ca ai trecut prin momente nu tocmai fericite... ma bucur sa vad ca esti o femeie puternic. fiindca te vrem cu capul sus si privirea 'nainte

good girl spunea...

@UN OM
Pai cum altfel? Nu spun eu mereu ca, ce nu te omoara te face mai puternic? Eu chiar cred asta si ma comport ca atare. Nu exista drum decat inainte, drept si cu lumina. :D

Dili spunea...

Ooo asa mai merge, bravos domnisoara, hai ca soarele e aproape.... am terminat cu imbratisarea, acuma te pup!

good girl spunea...

@Dili
Te pup si eu, fata frumoasa! Ai dreptate, soarele e la un zambet distanta de mine. :D