joi, 6 mai 2010

Nu

Sa definesc acest "NU". Nu m-am intors de pe Marte, intentionez sa mai stau acolo o vreme. Nu renunt la lupta pentru viata. Nu renunt la visele mele. Nu vreau sa ma supun regulilor celorlalti. Nu stiu cum supravietuiesc, dar o fac. Nu raman intinsa pe jos, indiferent de cate ori cad. Nu voi pleca niciodata capul. Nu renunt la blog. Nu vreau sa fac schimb de link-uri, cititorii mei sunt oameni extraordinari, ii iubesc si imi ajung. Nu ma incadrez in niciun tipar. Nu incetez sa cred in minuni.
Sunt o femeie puternica, spontana, moderata in relatiile amicale, dar nu si in cele conflictuale. Am o puternica tendinta de a domina si de a prelua conducerea. Emit multe sugestii si opinii, dar primesc putine. Negativismul meu este, de obicei, un comportament opozant fata de autoritate. De cele mai multe ori refuz sa cooperez si merg de la lipsa de bunavointa pasiva, la razvratire fata de reguli si conventii, Explodez la cea mai mica provocare, imi pierd firea usor, trantesc usi, pot fi grosolana si sunt vesnic nemultumita.
Trecutul meu nu se va sterge niciodata, m-a format ca om. E acolo si va fi mereu ca si cicatricea lunga de pe abdomen. Este acolo si imi va aminti mereu cum a fost prima zi din viata mea de dupa 21 iunie 2007. Cum spunea un personaj dintr-un film, este "urma de frana in fata mortii".
Traiesc la limita imposibilului, iubesc la limita nebuniei, visez cu ochii deschisi, zambesc in fiecare zi, ma bucur de fiecare lucru marunt, bun si frumos din viata mea, pentru ca stiu ca Dumnezeu e doar la un suflet distanta.

13 comentarii:

Anonim spunea...

...si noi d-aia te iubim :)

Flore... spunea...

felicitari !Interesant !

kameluna spunea...

Nu spun nimic...Ba da!!!! Mi-ai lipsit!!!

good girl spunea...

@joker
Sa stii ca simt asta atunci cand mi-e greu. Va stiu acolo si asta ma ajuta sa merg mai departe... :)

@Flore
Iti multumesc! :) Imi era dor sa scriu. Imi era dor de voi, de mine, de "normalul" nostru care nu are nimic comun cu al lor...

@Kameluna
Si voi mi-ati lipsit, fata frumoasa. Dar v-am simtiti langa mine... :)

Dili spunea...

Bravo!!! Imbratisari.

good girl spunea...

@Dili
O imbratisare si un pupic pentru Dili! Tu stii ce dor imi era de voi? :))

Dili spunea...

:-) ieri m-am gandit la tine, si nimic nu e intamplator. De multe ori gandul nu e urmat de vorbe sau fapte, ci e primit, simplu, de cel catre care e indreptat. Si simt ca tu ai inima deschisa :-) Pup!

good girl spunea...

@Dili
De asta spun eu mereu ca va simt langa mine atunci cand mi-e greu. Gandurile voastre bune sunt ingerii mei pazitori. :)

Dili spunea...

uite, asta l-am scornit gandindu-ma la tine :-) http://www.desenatori.ro/desen-1396105.htm . Sa ai mereu curajul de a prefera culorile, viata, optimismul pana-n panzele albe, uneori poate inconstient. Tot inainte! :D

nina spunea...

Oooo, bre cum stii matale sa scrii asa la sentiment, sa faci omul sa-si aduca aminte de toate necazurile si sa-si pretuiasca apoi fiecare clipa.
Bine ai revenit, domnita draga! :)

good girl spunea...

@Dili
Sa stii, draga mea, ca mi-a placut foarte tare desenul. M-ai ghicit! :))
M-am laudat la toata lumea si sunt foarte mandra! Cum prind pe cineva pe langa computer, il chem sa-i arat ce minunatie am inspirat eu. Iti multumesc tare mult, te imbratisez si te si pup! :))

@Nina
Bine v-am regasit, stimata doamna!
Daca cineva se opreste si citeste ce scriu, daca macar pentru o clipa sta si se gandeste care sunt de fapt lucrurile cu adevarat importante, inseamna ca n-am trait degeaba.
Multumesc, Nina! Pentru tot, multumesc! :)

Picasso spunea...

Nu prea stiu multe despre viata, dar stiu ca si tine, caci trebuie sa o traiesc!
Capul sus... daca poti!

good girl spunea...

@Picasso
Nici eu nu stiu prea multe despre viata, chiar daca m-am nascut mai devreme un pic. :)
Am invatat ca trebuie sa tii mereu capul sus si ca nu exista "nu pot" exista "nu vreau". "Nu pot" este doar o scuza atunci cand de fapt "nu vreau" sa fac ceva.
Te mai astept in vizita. :)