miercuri, 16 iunie 2010

Ramas bun, prieten drag...

Nu stiu cuvintele potrivite pentru a-ti spune cat de saraci am ramas.
Sambata trecuta vorbeam despre tine, prieten drag. Povesteam cum ai lasat stirile balta si cum, asumandu-ti riscul de a fi concediat, ai alergat sa ma ajuti. De la tine am invatat ca prietenii sunt acei oameni care vin atunci cand toti ceilalti au plecat, ca daca ceva nu te omoara, sigur te va face mai puternic, ca viata merita traita, ca nu trebuie sa treaca nicio zi fara sa zambesti si ca daca ai copii, ai totul.
Un prieten adevarat, un om implinit frumos pe plan personal, un jurnalist de scoala veche, un adevarat profesionist, Marius Zamfir.
Ne doare, Mar'sica! Ne doare pe toti plecarea ta. Ne ascundem intr-o lacrima si ne rugam pentru tine. Ramas bun, Marius... Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in pace!


Asculta mai multe audio Muzica

5 comentarii:

kameluna spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
kameluna spunea...

Scuze, am sters comentariul anterior din cauza unor greseli de tipar. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si desi vestea e trista, eu ma bucur ca tu ai dat un semn de viata. Esti foarte importanta pentru mine si foarte pretioasa pentru Dumnezeu. P.s.Oamnenii buni ajung sigur in rai.Prietenul tau e la loc sigur.

good girl spunea...

@kameluna
Sunt sigura ca acum e intr-un loc mai bun si cel mai important e ca acum nu mai sufera. Iti multumesc pentru gandurile frumoase.

Picasso spunea...

D-zeu sa-l ierte!
Mor tot mai multi tineri..., din cauza boli asteia nenorocita...,nemiloasa si foarte dureroasa...
Cruce grea au acesti oameni...
Cu siguranta e acolo sus!

Good girl spunea...

@picasso
multumesc pentru gandurile bune. din pacate a suferit mulr si nemeritat...