duminică, 6 septembrie 2009

Ploaia si noi



Billie Myers - Kiss the rain
Asculta mai multe audio Muzica
Imi place ploaia. Nu stiu de ce, nici nu vreau sa stiu de ce. Nu toate lucrurile trebuie sa aiba o explicatie. Imi plac stropii de ploaie mici si repezi, nuantele de gri ale cerului, linistea pe care o aduce cu ea. Imi place ploaia.
Ies din scara blocului fara umbrela, cu mainile infipte adanc in buzunarele hanoracului si cu sapca trasa pe ochi. Toata lumea alearga bezmetica. Te-ai intrebat vreodata de ce fug oamenii de plolaie? Poate se tem sa nu le spele mastile si sa ramana fata in fata cu sufletele lor sau poate ca nu au nimic de plans, de visat... cine stie? Toti fug sa se ascunda si in scurt timp raman singura pe strada. Ridic privirea din pamant, imi scot sapca, inchid ochii si simt cum picaturile reci de ploaie aluneca pe fata mea, se strecoara in parul meu, in sufletul meu, in inima mea. Simt cum spala durerea, tacerea, dorul, amarul... si zambesc, pentru ca in alt colt de lume, el isi scoate mainile din buzunare, isi scoate sapca si priveste spre cer. Ramanem amandoi asa, zambind. Eu ii trimit picaturile de ploaie sa il sarute si el trimite vantul sa-mi mangaie parul. In cate feluri poti iubi? In toate felurile si in toate culorile.
Seara face loc unei nopti linistite si din doua colturi diferite de lume, se aud doua soapte: Somn usor, dragostea mea...

6 comentarii:

radularescu spunea...

te iubesc

good girl spunea...

As vrea sa inventez cuvinte noi pentru a-ti spune cum te iubesc...

"In ziua cand va fi sa vii
Iubire veche, neschimbata
Iti voi deschide inc-o data
Macar acum de te-ai opri
In ziua cand va fi sa vii

In ziua cand va fi sa vii
Iti voi iesi cantand in cale
Si ochii de grei de vindecare
Privindu-te vor amuti
In ziua cand va fi sa vii

In ziua cand va fi sa vii
Voi da perdelele-ntr-o parte
Absenta lor sa nu mai poarte
Nesomnul orelor tarzii
In ziua cand va fi sa vii

Si-n ziua cand va fi sa vii
Ce-ar mai putea sa se intample?
Voi rade mult la tine-n tample
Voi plange incet cand nu vei sti
In ziua cand va fi sa vii"

In ziua cand va fi sa vii - versuri de Daniela Crasnaru

Dili spunea...

un zambet din suflet... si multa iubire care sa distruga oice obstacol!!!

Eliza spunea...

si mie imi place ploaia. si la mine se gandeste cineva - din celalalt colt al universului - si imi trimite ploaie sa zambesc , stropi sa-L iubesc si mai mult!
ma bucur ca te-am gasit.

Andro spunea...

Superb!... si eu ador ploaia...

Andreea spunea...

Sublim.
Iubesc ploaia, la fel ca tine. Insa nu stiu daca din acelasi motiv sau in acelasi fel. Pe mine ma linisteste si ma afce sa gandesc mai pozitiv. Ploaia e frumoasa, e pura,e minunata.