joi, 19 aprilie 2012

Discutie inteligenta la birou... II

Am fost foarte atenta la apelurile primite ieri. Stimata doamna "tufa" nu a mai sunat.
Aparent benigna, specia "planta" mentionata in postarea anterioara, ma va face mereu sa simt acea acuta dorinta de a avea o arma in dotare.
Exista doua variante: ori a gasit pe cineva dispus sa ii vanda "praful negru de faci xeroxuri la el" fara sa-si bata capul sa-i explice ca una-i brand -ul si alta consumabilul care difera de la un copiator la altul, ori a lovit-o subitul azi-noapte si au rapit-o extraterestii, privandu-ma astfel de o discutie inteligenta desprinsa parca din scrierile lu' nenea Iancu.
In rest, numai de bine...

7 comentarii:

Coana Zoitzica spunea...

pai asa, fara auto?
si cine a ajutoat-o pe doamna? sa ne spuna si noua cum s-au inteles. sua poate vorbesc aceeasi limba :)

good girl spunea...

@Coana Zoitzica
Coana Zoitzico, fix fara auto!
Las-o sa se duca, nu de alta dar, bugetarita fiind doamna tufa, ar fi trebuit sa ii explic ca tre' sa cumpere praful negru de pe SEAP si sa vezi atunci minunatie!

Coana Zoitzica spunea...

pai ce au trupele SEAL cu praful de xerox? vezi ca nu stii nimic :))))))

good girl spunea...

@Coana Zoitzica
Cu trupele scapam usor... Ce ma faceam daca ajungea naroada pe site -ul Science and Engineering Apprenticeship Program (SEAP) sau si mai rau pe Secretaria de Estado de Administração Penitenciária, ca tot SEAP e si asta...
Intr-un cuvant e inginerie mare si cu internetu' asta. Daca nu te stii cu el risti sa-ti pocneasca elasticu de la izmene de atata concentrare :)))))))

getruck spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
getruck spunea...

hioasa poza cu pisici ar trebui aratata si doamnei in cauza:)

good girl spunea...

@getruck
As vrea sa i-o arat si stimatei doamne, insa ma indoiesc ca foloseste internetul si altceva decat cititul tabloidelor... :)))