sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Scrieti, dragii mei, scrieti...

Azi spunem bun venit unui nou blogger.
El este "POETRY DUNGEON", si si-a propus sa scrie in fiecare zi o poezie. Ii dorim sa realizeze ce si-a propus, sa le publice si cand va deveni faimos sa nu uite de noi, primii lui cititori. Sunt sigura ca va reusi ce si-a propus, pentru ca in spatele fiecarui barbat de succes sta o femeie puternica. Ea este "georgi-pascal-luca".
Va invit sa va opriti pe blogurile lor si sa cunoasteti doi oameni deosebiti. Le uram sa se iubeasca mereu si sa il creasca fericiti pe Luca.
Scrieti, dragii mei, scrieti...

4 comentarii:

Georgi spunea...

Buna seara scumpa prietena!

Gestul tau este deosebit de frumos, asa cum ne-ai invatat, te ridici cu cel putin un cap deasupra multora, si ne arati ce inseamna sa treci prin viata cu gratie si demnnitate, cu tarie si integritate, cu caldura si putere de daruire, in fiecare zi! Iti multumim frumos, ne-ai adus multa bucurie!!

Multumesc mult fellow blogger. I am very glad to read that you took interest in my poetry blog. I hear from my wify that you're great and now I will have to believe it. I hope I can touch you sometimes with one of my poems because I promise you they are going to get better and if Georgiana allows it, I will post some I wrote earlier for her.
Thanks again and hope to hear a lot from you.

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

Nu mi se intampla des sa raman fara cuvinte. Nu stiu sa spun nimic acum, decat ca eu va multumesc!

Georgi spunea...

tu ne-ai lasat de multe ori fara cuvinte...este uimitor ce lucru frumos, binecuvantat, miraculos se intampla intre noi. Apoi, cu timpul ai sa inveti despre mine ca nu ma joc cu cuvinte. Noi chiar asa gandim despre tine, si stim ca nu ne inselam!

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

Noi nu credem in coincidente. Totul se intampla cu un scop precis.
O duminica linistita va doresc!