luni, 20 aprilie 2009

O zi

De multa vreme imi doresc o zi doar pentru mine, o zi in care sa nu se intample nimic, o zi in care nu trebuie sa fac, ci vreau sa fac sau nu vreau sa fac ceva.
O zi cu ploaie.
Is it raining at your house like it's raining at mine/ Do you miss me like I miss you, is it cloudy all the time/ Do you tremble when the phone rings and you think I'm on the line/ Is it raining at your house like it's raining at mine.
O zi cu muzica country.
Invitatii speciali sunt Willie Nelson si Brad Paisley.
O zi cu carti.
Herve Guibert - Prietenului care nu mi-a salvat viata.
Un periplu necrutator printre mediile intelectuale si artistice pariziene, avand SIDA ca personaj principal. O carte unica, dand dreptate lui Kierkegaard, dupa care nu merita citite decat cartile celor care au vazut moartea cu ochii.
O zi cu cafea si tigari, cu motanul dormind linistit la picioarele mele, o zi linistita, asa cum am visat....

14 comentarii:

Stelian Muscalu spunea...

si ce te opreste sa-ti dedici o zi asa cum ti-o doresti?

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

@UN OM
N-am reusit niciodata, mereu a intervenit ceva.
Exemplificare. Vecinul meu de la etajul 5, un pitecantrop autentic, asculta ceva cu "ia-ma doamne, stinge-mi neamul" si trebuie sa il calmez.
Pentru ca trebuie sa ies sa imi cumpar tigari, am pus boxele pe parchet si pana ma intorc eu, il las sa asculte la capacitate maxima Cargo - Nu mai am tigari. Daca nu se potoleste, trecem la planul B - Rammstein. :)
Din placerile locuitului la bloc... ;)

Anonim spunea...

O zi la munte...telefoane inchise...soare..caldut..o camera rezervata pt. tine...in rest doar daca ai ghinion se poate intampla ceva care sa-ti strice ziua

Good girl spunea...

@jocker
Ce departe e ziua aceea...

Anonim spunea...

@ Good Girl

De ce sa fie asa departe?...totul tine de prioritati.Daca asta ar fi principala....atunci nimic nu ti-ar sta in cale, sunt convis

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

@Jocker
Ai perfecta dreptate. Daca asta ar fi prioritatea mea no.1, dar nu e...
Acum fac ceea ce trebuie pentru ca mai taziu sa pot face ceea ce vreau. Deocamdata e mai greu sa gasesc un pic de liniste. Mi se invarte mintea in cerc cautand solutii. Nu ma plang, constat doar.

Anonim spunea...

ha ha! zilele astea si eu am ascultat cargo! povestiri din gara! fain album! cred ca e de pe asta si piesa cu pricina! nu mai am tigari...

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

@jocktherock
Kempes suna intr-un mare fel!!! Amintiri...

Anonim spunea...

anii 90! kempes! batacanda, clasa muncitoare! doi prieteni buni, tu si eu, ana, brigadierii..etc! multe amintiri!

Good girl spunea...

@jocktherock
Sincer, mi-e mila de copiii astia! Nu mai au nimic, nici macar muzica buna. Daca nu au noroc sa auda acasa, sa capete de la parinti deprinderea de a asculta muzica de calitate, sfarsesc prin a asculta balarii pe la coltul blocului.

nina spunea...

Eu ma ofer sa-ti tin locul la munca o saptamana, cand tu vei hortari ca e momentul sa-ti iei ziua asta, doar pentru tine.

Good girl spunea...

@Nina
Cand o sa simt ca nu mai pot si ca lumea mi se prabuseste in cap, o sa vin la tine sa iti amintesc si sa te rog sa faci asta pentru mine.
Multumesc! :)

nina spunea...

Nu-i nevoie sa astepti sa ti se prabuseasca lumea-n cap. :)

Good girl spunea...

@Nina
Atunci nu o sa astept. Cand simt ca se apropie momentul, iti spun. Stiu ca ma pot baza pe tine si ma simt mai bine. Uite, acum zambesc! :)