miercuri, 7 martie 2012

De ce nu e sanatos sa insulti un scorpion II

Asa cum spuneam si aici nu e deloc sanatos sa insulti un scorpion.
Daca devii agitat si stanjenit, sub privirea mea fixa, va trebui sa muti privirea ta pentru ca ochii mei vor patrunde pana in adancul sufletului tau.
Pot sa te atac si eu si, sa nu te superi daca intepatura mea e fatala. Stiu exact cine sunt si cine nu sunt si nu e nevoie sa mi-o spui tu.
Daca ti s-a parut ca am un comportament deschis si prietenos, mai uita-te o data in ochii mei. Pana si inamicii mei ma respecta impotriva vointei lor.
Precautia e obligatorie daca lansezi un atac impotriva mea si nu in ultimul rand, intotdeauna imi platesc datoriile.
Asculta cum vorbesc si nu te lasa indus in eroare de tonul moale al vocii mele. Intr-o secunda pot transforma totul in ceva usturator de taios.
Deopotriva, insultele si complimentele nu au absolut niciun efect asupra mea. Stiu exact ce calitati sau ce defecte am si, in cel mai fericit caz voi fi de acord cu tine. Asta daca nu te voi suspecta de motive ascunse.
Autocontrolul meu este unul de invidiat si rar vei vedea ceva pe chipul meu imobil. Sunt mandra de infatisarea mea inexpresiva. Zambesc rar, dar o fac sincer si dezinteresat.
Daca vorbesc mult si par vesela trebuie sa stii ca in interior nu vei gasi decat duritate si determinare demna, uneori, de o cauza mai buna.
Ramai in garda pentru ca nu sunt nici blanda, nici naiva. Daca imi ceri parerea nu vei obtine decat adevarul. Tu ai intrebat!. Nu fac complimente gratuite si nu spun lucruri dragute.
Sunt extrem de loiala prietenilor, dar intotdeauna voi plati politele inamicilor. Trebuie sa fim chit, nu? Macar te voi dobori, daca nu cumva imi propun sa te distrug. Uneori ofer si dobanda. Dublu, triplu, cu varf si indesat!
Sunt un specimen evoluat care "stie ca stie". Voi ierta o jignire accidentala daca stiu ca a fost facuta neintentionat.
In incheiere voi mai spune ca eu am intotdeauna ultimul cuvant, iar daca nu intelegi ce vreau sa spun, intreaba pe cineva care intelege. S-ar putea sa auzi unele povesti care sa-ti zbarleasca parul.
Din pacate, sunt sigura ca "va urma"...
sursa foto

2 comentarii:

Coana Zoitzica spunea...

nu stiu de ce, dar cred ca postul III va fi ceva de genul.... "ti-am spus eu".

good girl spunea...

@coana zoitzica
sincer, si eu ma tem de asta... :))))