duminică, 4 ianuarie 2009

scorpion 2-9 ianuarie 2009

Daca nu ai inteles ca astrologia nu serveste la "ghicirea viitorului", nu citi si nu asculta.
Daca nu ai "devenit" si nu stii sa deosebesti realitatea spirituala de voalul material Maya, treci mai departe.



4 comentarii:

Georgi spunea...

ce idee buna mi-ai dat! Am sa caut si eu pe you tube horoscopul pt. berbec si sagetator. mama nu a reusit sa o asculte pe urania de revelion, si sunt tare curioasa!

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

sagetator
http://www.youtube.com/watch?v=42UARX8gLbU
berbec
http://www.youtube.com/watch?v=YynFn0KsD-I

Georgi spunea...

merci...da nu mi-a placut ce zice, asa ca ignor ce zic stelele si ma rog pt binecuvantare divina ca-i mai buna. Cum ti-a placut postul meu? Acum ne imbracam sa mergem in oras sa facem poze cu brugge-ul seara, sa impartasesc cu voi. si cred ca am sa scriu despre cum a fost pt mine sa-l nasc pe Luca.

Georgi spunea...

Cat ma bucur ca te-ai intors!! eram tare ingrijorati pentru tine!
Mi-ai spus odata ca daca nu am nici un semn de la tine, nu e bine! te mentionam in fiecare zi in discutiile noastre, dar nu am indraznit sa te deranjez.Ma rog...sper ca totul e bine cu tine, si...hai, scrie-ne ceva frumos, asa cum numai tu stii! da, iubirea noastra este mare, binecuvantata, frumoasa,adevarata, grea cateodata, dar sper sa fie inspiratie pentru cei ce se iubesc si cateodata pierd credinta, sau curajul, sau au indoieli. Sper sa gaseasca inspiratie sa mearga mai departe, sa lupte pentru iubirea lor. Se merita intotdeauna!