marți, 10 martie 2009

Raspunsul la o intrebare

Azi m-a intrebat cineva de unde am stiut ca mi-am gasit sufletul pereche si de unde am gasit puterea sa ne tinem de mana si sa privim amandoi in aceeasi directie.
Raspunsul meu a fost simplu. "Uneori te arunci de pe pod si iti construiesti aripile mai tarziu". Nu am spus eu asta. Eu doar simt cum aripile cresc.
Am tinut sa specific faptul ca nu am spus eu asta, pentru ca sunt anumite personaje care in loc sa isi foloseasca energia pentru a crea ceva bun, pentru a aduce lumina in viata lor, pierd timp pretios din viata lor, si asa anosta, ca sa caute sursele mele de inspiratie. Nu am surse de inspiratie. Cu penele altuia te poti impauna, dar nu poti zbura cu ele.
Nu pretind ca detin adevarul absolut, nu pretind ca as fi inteleapta si nici nu e vina mea ca oameni mult mai inteligenti ca mine au inventat deja cuvintele. Mie nu-mi ramane decat sa le reinventez in stilul meu unic. Fiecare din noi are in el un strop de divinitate care il face unic. Depinde de fiecare ce alege. Unii aleg sa traiasca frumos si curat, altii aleg sa stea pe margine, sa arate cu degetul si sa dea cu piatra. Eu prefer sa ma luminez ca sa pot vedea lumina. Fac eu armonie, nu cer de la altii.
Si pentru ca personajul mai avea o problema, si anume ca sunt prea multe clipuri - semn ca uneori nu am inspiratie - iata si melodia pe care am ascultat-o in timp ce scriam.

5 comentarii:

Georgi spunea...

Cine indrazneste domne sa te supere si sa comenteze atata? Aratami-l mie p-ala, ca-i arat eu!!! ;) Bineinteles ca stii, atunci cand "printul tau" apare! este singurul lucru pe care-l mai stii, de care esti sigura, care este concret, restul dispare intr-o nebuloasa de neclaritati si ceata! Se pare ca persoana nu a intalnit inca adevarata dragoste

Coana Zoitzica spunea...

stii de cate feluri sunt femeile, da?
cuminti-nu merg la barbati;
curve- mergu cu toti;
curva dracului-merge cu toti mai putin cu el.
stii de cate feluri sunt barbatii?
prosti- ca inca mai catalogheaza femeile.

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

@georgi_claudia
Nu m-am suparat pe acest personaj. Ar fi un efort prea mare din partea mea. Mi-e doar mila pentru ca are sufletul atat de intunecat incat nu vede adevarul nici daca l-ar musca de - sa ma scuzati - partea moale pe care sta.

Georgi spunea...

ok, atunci sa-ti zica saru'mana ca l-ai scapat cu zile ;)

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

@georgi_claudia
Ha, ha! De unde stii ca zis? Are instincte de conservare personajul!
A simtit pericolul plutind in aer si a zis bogdaproste ca a scapat doar cu atat. ;)