marți, 3 februarie 2009

Situatie de viata III

E seara, e liniste, e momentul cand trag linie si fac bilantul acestei zile. O zi ciudata dealtfel.
A inceput bine, in sensul ca eram chiar multumita cand am plecat spre birou. Ajunsesem la un soi de acord intre mine si mine, daca intelegi ce vreau sa spun.
Vestile nu tocmai bune de azi dimineata m-au prins cu garda jos. Discutiile, zvonurile, scenariile, sentimentul de nesiguranta, toate acestea m-au obosit ingrozitor. E greu, din ce in ce mai greu, stim asta cu totii, simtim asta zilnic. Ne uitam urat unii la altii, ne certam de parca am avea ceva de impartit.
De ce nu ne mai incape lumea asta mare pe toti? De ce trebuie sa ne facem viata grea? De ce unii nu au curaj sa te priveasca in ochi atunci cand iau decizii care iti afecteaza viata? De ce mi se spune ca trebuie si ca poti, dar nu trebuie sa fac decat eu si nu trebuie sa pot decat eu? De ce se lamenteaza si cauta vinovati dar nu si solutii?
De ce? Nu stiu de ce, dar stiu sigur un lucru. Daca imi mai spune cineva, citandu-l pe Obama, Yes, we can, o sa raman sigur cu jugulara lui in dinti.

8 comentarii:

copper spunea...

yes,you can!!:))

Georgi spunea...

da, frumos! Ne-am amuzat teribil, dar am inteles si partea serioasa a lucrurilor. Cat despre Obama,sa dea Domnu' sa fie bine, dar nu stiu, americanii nu prea imi inspira incredere. Si la trecutul lui de baiat dur care se droga la greu...

Coana Zoitzica spunea...

din faza asta nu au de pierdut decat cei care alimenteaza zvonurile. daca tipi lupu, apare pana la urma lupul. intrebarea e ce se ascunde in spatele acestui slogan si daca participa toti la acest "yes". am feelingul ca nu.

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

@copper - yes, I can, if you said so... :)
@georgi_claudia - sincer, eu nu am incredere in obama, si nu e vorba de culoarea lui, nu sunt rasista. am acelasi sentiment pe care l-am avut la inscaunarea, sau cum i-o zice, papei benedict al 'spelea. ceva nu e in ordine cu astia doi...
@Little Miss Sunset - ceva nu e in ordine, asta e mai mult decat evident...

Georgi spunea...

da, ai dreptate! Prea mult zgomot se face. Inca nu-mi dau seama daca este asa pentru ca poporul american care trece prin criza si cum fundul lor mult prea corcolit nu este obisnuit cu asa un tratament, si acum delireaza ca sa-si creeze ideea ca mesiah a venit sa-i corcoleasca iar,sau nimeni nu delireaza,dar cei care trag sforile acolo vor sa faca Europa sa creada ca toata lumea e incantata de Obama, ca sa-si mai spele putin imaginea, ca altfel nu ar putea sa mai traga cateva tepe. Acu' isi schimba palaria ca poate poate or pacali pe cineva! Desi cam tind spre prima varianta, ca daca te uiti pe blogurile americanilor, vad ca-s tare mandri de al lor Obama!Vom vedea ce par are lupul asta, si ce naravuri!

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

@georgi_claudia
Obama, in opinia mea, este prea bun ca sa fie adevarat. Dar poate sunt eu paranoica.
Vom trai si vom vedea...

CEZAR's spunea...

Cat despre noi, romanii, l-as modifica putin:
No, We can't!
Ti-am rasfoit blogul si mi-au placut muuulte, si din cele scrise de tine si din cele care-ti plac tie!
Blogul tau e un indulcitor pe care-l iei cand ti-e mai rau, cand totul are un gust amar ...
Sunt multe pentru care merita sa traiesti ... pacat ca ne vindem timpul pentru bani ...
Total aiurea e construita societatea asta ...

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

@Cezar's
In primul rand iti urez bun venit in lumea mea si iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Daca ceva din ce am scris aici a ajuns la sufletul tau inseamna ca lumea asta se indreapta totusi intr-o directie buna.
Ne vindem timpul pentru bani, e adevarat, dar ne facem timp pentru noi, pentru lucrurile bune si frumoase pe care le poti gasi in orice. Totul e sa privim atent.
Lumina in suflet iti doresc si sa auzim de bine!