luni, 15 decembrie 2008

Pe care le-am baut...

Buna seara tuturor!
Ultimele doua ore le-am petrecut privind, vorba unui pusti din bloc, ca broasca la sudura. Ma tot uit la extrasele astea de cont pe care mi le trimit bancile - pe banii mei - si ori sunt eu tuta ori ei sunt tampiti, vorba unei prietene care are studii in acest domeniu.
Naiba stie cum si ce calculeaza ei de ma trezesc acum, in prag de sarbatori, ca tre' sa le platesc dobanda la dobanda, ca eu am calculat de mi-a dat cu virgula si nu iese neam, vorba olteanului.
Un lucru e foarte clar. Noroc ca acum cinci ani mi-am cumparat un brad artificial. Macar asta am. In rest, cozonacul merge la Credit Europe, salata boeuf la Raiffeisen si porcul la OTP. Ca de vin spumant in loc de sampanie nici nu se mai pune problema. Curge apa la chiuveta si cu putin noroc se mai sparge o conducta si apa o sa fie rose de la rugina.
Olele! vorba olteanului. (Azi sunt plina de citate din clasici inca in viata):) Pai eu de unde mai traiesc fratilor?
Am luat o pauza si inainte sa o iau de la capat mi-am amintit de o sceneta cu Horatiu Malaele. Ce face romanul cand da de belea? Face haz de necaz.
Luati si voi de radeti, ca eu una am ras de mi-au dat lacrimile.




Pauza s-a terminat. Ma intorc la calculele mele... pe care le-am baut... Dar nici asta nu am voie ca tre' sa iau medicamente.
Hai s'auzim de bine, dragilor!

2 comentarii:

nina spunea...

medicamente, medicamente, medicamente, aha, ti-ai permis inseamna, daca ai medicamente :D

Coana Zoitzica spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.