miercuri, 6 mai 2009

Coffee, please!

Am citit mai devreme la Dili despre semaforul seismic.
Ce legatura e intre cafea si cutremur? Este, dupa cum se vede in poza. De ce beau cafea la ora asta? Pentru ca mi-a scazut tensiunea, asa ca e in scop terapeutic.
Realitatea e ca trebuia sa imi revin din soc si sa apuc sa va povestesc si voua. Cum stateam eu linistita si aplicam pentru niste slujbe pe un site specializat, intru pe una din oferte, din curiozitate. Compania, nu se stie ca scria confidential. Si citesc:
ASISTENT MANAGER
CANDIDATUL IDEAL:
Tanara, dinamica, agreabila, flexibila, disponibila, capabila sa inteleaga responsabilitatile postului, pregatirea economica este un avantaj.
RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Secretariat, organizare evenimente, lucrul cu banca, deplasari, si disponibilitate pentru relatie personala cu directorul pe care il asista.
DESCRIEREA COMPANIEI SAU A JOBULUI:
Consultanta in afaceri si management
ANUNTUL CONTINE UN INTERVIU ONLINE CU O INTREBARE
Ati citit cu atentie descrierea jobului si responsabilitatile postului? Nu aplicati daca nu credeti ca le puteti indeplini.
Si nu am aplicat, evident! Cum adica, disponibilitate pentru relatie personala cu directorul pe care il asista? Stiti cate persoane aplicasera pentru aceasta slujba? 243!
Acum intelegeti de ce aveam nevoie de o cafea???
Hai s-auzim de bine!

12 comentarii:

sayadinna spunea...

eu am gasit pe e-jobs un anunt de secretara...tanara,dinamica,maxim 25 de ani experienta nu este obligatorie insa trebuie sa fie deschisa la oportunitatile de promovare:)

Good girl spunea...

@sayadinna
Cam cat de deschisa oare? Acum inteleg de ce se cerea si flexibilitate in anunt. :D

Anonim spunea...

Hmm, pai ce sa intelegem ca avem de a face cu 243 de fete "disponibile" su cu 243 de fete cu capul in nori? Foarte tare anuntul.Lasand la o parte mesajul, e de apreciat sinceritatea .

Dili spunea...

Haha se pare ca semaforu' tau e pe rosu mereu la cate motive de tremurici ne dau astia. Omu a fost intr-adevar sincer (pana acum exprimarea era cea din primul comment) si probabil satul de cate mironosite trebuise sa concedieze, si - ca un adevarat director - stia f bine ce doreste.
Oricum red ca asta e prima forma deja legalizata de prostitutie.

Coana Zoitzica spunea...

bine spus dili, prima forma legalizata de prostitutie.
eu aplicam in locul tau, ma duceam la interviu il vedeam pe (am curaj sa fac pariu) mosul basinos si balos, inregistram discutia si il faceam de cacao pe blog. macar atat, ca e plin de astfel de anunturi.

Georgi spunea...

pfiuu, ca tare-s prostovance unele!! Si tu ma innebunesti cu cafeau frate! Pai daca ai ateriza pe la mine, te-as plimba mai intai putin pe langa fabrica lui Douwe Egberts, ca o mirosi de la 10 km de pe autostrada, si apoi ti-as da la cafea sa bei, pana nu o sa mai vrei sa pronunti cuvantul cafea!:))

Coana Zoitzica spunea...

te-am localizat georgi, venim dupa mirosul de cafea :)))

Good girl spunea...

@Jocker
Da, macar a fost sincer... Cat despre cele 243 de paparude care au vitorul in fata - a se citi intre picioare - si se folosesc de asta pentru a obtine un post, prefer sa ma abtin, ca sa nu ma mai acuze lumea ca sunt scorpie.

@Dili
Da, asta cam asa e. Macar nu stau la colt sa agate, asa au un client fix si sunt platite lunar cu salariul mediu pe economie. Acu' daca o prinde nevasta aluia, bafta ei! O "coafeaza" pe gratis.

@Little Miss Sunset
Pana acum nu mi s-a intamplat, dar daca m-as duce la un interviu si un libidinos d'asta mi-ar face o astfel de "oferta", i-as face masa guler in secunda doi si i-as zice de neam, de nu l-ar mai spala Dunarea cu tot cu afluenti.

@Georgi
Fabrica Douwe Egberts zici? Pai cred ca m-as lipi de gard, as aplica la o slujba acolo, nu conteaza ce, si mi-as pune o perfuzie cu cafea. :D
In cazul acesta mamicule, ma apuc de economii sa vin in vizita. Ciocolata alba, cafea Douwe Egberts, gradina, oameni frumosi si primitori, ce mi-as mai putea dori? Dar sa stii ca nu vin cu mana goala, iau si gasca de bloggeri cu mine. :D

Dili spunea...

Good Girl, de obicei n-o prinde nevasta, ca are si ea amant si nu-i convine sa faca valuri. Asa e cel putin situatia intr-o firma maricica unde lucreaza o prietena :D

malina spunea...

cati trasniti sunt pe lumea asta....

Georgi spunea...

veniti fratilor, daca va convinesa dormiti ca sardelele!! daca nu, veniti pe rand! oricum e bine!

Good girl spunea...

@Dili
Uite, la asta nu ma gandisem... :D

@Malina
Imagineaza-ti cum trebuie sa fie sa te duci la interviu si sa dai peste unul ca asta. Pai sa nu-i muti falcile?

@Georgi
Sardele sau nu, recunoaste ca ar fi grozav sa ne intalnim toti.
Stai ca nu venim toti. Pe rand mamicule, ca sa ai timp sa ne plimbi. :D